RESERVA

PREPARATS PER COMENÇAR LES VOSTRES VACANCES?

Avís legal

Genover 4 SL

Els dominis www.campingsantpol.cat i www.campingsantpol.com pertanyen a:
Genover 4, S.L. Travessera Canaders, 2 Àtic –   17002 Girona   –   NIF: B17043506
Estan inscrits en el Registre Mercantil de Girona, volum 461, foli 186, full número GI-9056

PROTECCIÓ DE DADES
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Genover 4, S.L. l’informa sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal.
Genover 4, S.L. es reserva el dret a modificar la l’actual política, informant-li prèviament dels canvis que es produeixin mitjançant aquest avís.

Vostè, al facilitar voluntàriament les seves dades personals mitjançant qualsevol formulari d’aquests espais web o missatge de correu electrònic i acceptar el seu enviament, autoritza expressament a Genover 4, S.L. a que tracti i incorpori en un arxiu de la seva propietat les dades remeses.

La recollida i el tractament de les dades personals que vostè faciliti tenen com a finalitat contactar amb vostè per a donar resposta a les seves peticions, confirmar-li les seves reserves i informar-lo sobre els serveis que ofereix aquesta empresa. Tot això mitjançant qualsevol mitjà de comunicació, inclòs electrònic.

Genover 4, S.L. ha adoptat les mesures tècniques necessàries per a evitar l’alteració, pèrdua o tractament no autoritzat de les dades personals que vostè faciliti.
Genover 4, S.L. manifesta el seu compromís de confidencialitat respecte al tractament de les seves dades personals.

Vostè té dret a accedir a la informació, rectificar-la si no és correcta, cancel·lar-la o oposar-se al seu tractament mitjançant el correu electrònic info@campingsantpol.cat o per comunicació escrita dirigida a:

Genover 4, S.L. Travessera Canaders, 2 Àtic –   17002 Girona   –   NIF: B17043506

Aquesta pàgina Web utilitza cookies pròpies i de tercers per facilitar la navegació per la pàgina web, així com per guardar les preferències seleccionades per l’usuari durant la navegació. No s’utilitzen cookies per guardar o tractar dades de caràcter personal. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

Fotografies & Videos

Totes les imatges preses a l’interior del Càmping Sant Pol són propietat del Càmping Sant Pol.